Stichting Vrienden van Kedonganan / Bali
 
 

Onze verkoopmomenten

Wij zijn als stichting soms te vinden op markten en braderie├źn om onze sieraden en kleding te tonen. Dit doen wij voornamelijk in de omgeving van Nijmegen. Wilt u weten waar u ons kan vinden, houd dan onderstaande agenda goed in de gaten.

Mocht u ons ook op uw eigen evenement willen zien? Neem dan gerust contact met ons op.

Woensdag 24 april

Voorgaande jaren waar altijd een groot succes en nu dat zal nu ook wel weer zo zijn. We zijn hard bezig met het inplannen van de avond! Wat we al zeker weten is dat het een leuke, warme en zonnige avond gaat worden. We zullen het weer laten blinken! Als er meer informatie is over de invulling van de avond vertellen we die snel!

We zijn geopend van 17.00 tot 21.00 uur in de Agneskerk aan de St. Agnetenweg 90, 6545 AW Nijmegen

Zondag 16 juni

De Dag van Lindenholt is een bekend fenomeen in de hele wijk Lindenholt. Vele bedrijven, organisaties, verenigingen en stichtingen uit de wijk Lindenholt maken zich hier bekend. Sommige doen dit met demonstraties, andere met muziek optredens en zoals wij doen dit doormiddel van een kraam. Het is altijd een gezellige bedoeling waar iedereen elkaar treft, jong en oud.  Daar laten wij zien wat we, tesamen met andere vrijwilligers uit Lindenholt, zien wat Lindenholt allemaal te bieden heeft. Voor meer informatie over openingstijden, parkeermogelijkheden en andere activiteiten, kijk dan gerust even op de website van de Dag van Lindenholt.