Wie wij zijn

Bent u meer geïnteresseerd geraakt over de stichting, lees dan onze persoonlijke verhalen. Hierboven kunt u verder navigeren naar elk lid van het bestuur. Daarin vertelt iedereen persoonlijk wat zijn/haar verhaal is om aangesloten te zijn tot deze stichting.

Rob Linders, Theo Jongmans, Theo Senn van Basel, Marielle Jongmans en Bart Klein

Het bestuur van de SVVK
v.l.n.r. Theo J., Rob, Mariëlle, Theo S., Bart

Diana en Wahid vanuit Bali

Orang manis,

Terima kasih untuk beli dari kalong, gelang, anting dan sarong.

Toko baru merubah dari tempat oleh ongkos besar di JI Legian.
Toko sekarang di gang Samudra 4 di Tuban.
Nama dari toko baru baubah dari ''Saparse shop'' ke ''Wilma/R shop'' (nama dari anak-anak).

Diana menjual di toko baru, shirts, sarong, celana (panjang dan pendek) perak dan assesoires.

Wahid membuat kalung, gelang dan anting di pabrik.
Wahid mengurus untuk Robin dan Wilma juga sebab Diana menjual di toko baru dan berbicara bahasa Engris baik.

Kami senang menunjang anda via papa dan mama di Belanda.

Diana

Lieve mensen,

Dank u wel voor het kopen van de halskettingen, armbanden, oorbellen en sarongs.

De winkel is van plaats veranderd door de hoge kosten in de Legian straat en zit nu in de gang Samudra 4 in Tuban.
De naam is tevens veranderd van Saparse shop naar Wilma/R shop (naam van de kinderen).

Diana verkoopt nu in de nieuwe winkel shirts, sarongs, broeken (lang en kort), zilver en accessoires.

Wahid maakt in de fabriek halskettingen, armbanden en oorbellen, en zorgt voor de kinderen. Diana staat de gehele dag in de winkel en goed engels spreekt i.v.m. de Australiërs.

Wij vinden het erg fijn dat u ons steunt via papa en mama in Nederland.

Diana