Bart Klein

Sinds het begin ben ik al lid van het bestuur van de SVVK. Rob Linders heeft mij benaderd of ik wou helpen om de hulp voor de kinderen op Bali te verbeteren. Over deze vraag hoefde ik geen moment te twijfelen en zei voluit ja. Ik vind het van belang dat de maatschappij een betere toekomst heeft, en dat is te bereiken bij de kinderen. Als die naar school gaan en een vak leren, staan ze beter in het leven en kunnen vervolgens weer anderen helpen. Dit is de opwaartse spiraal waardoor alles en iedereen beter wordt.

Binnen de stichting houd ik me vooral bezig met het onderhouden van de website en de Facebookpagina. Tevens het helpen met het jaarlijks inventariseren van de goederen sta ik vooraan om te helpen. Natuurlijk help ik zoals alle anderen mee me het promoten en beter maken de stichting op verschillende verkoopmomenten en bijeenkomsten.

Ik hoop dat de stichting straks volledig op zichzelf draaiend wordt en dat er steeds meer kinderen naar school toe kunnen gaan. Hopelijk dat we ook steeds meer kinderen naar een vakschool kunnen begeleiden zodat ze een gedegen toekomst opbouwen voor hunzelf maar ook hun familie.

Bart Klein

Heb je vragen voor Bart, mail deze dan gerust.