Theo Jongmans

Ook ik ben, samen met mijn vrouw, Mariƫlle, vanaf de oprichting van de Stichting lid van het bestuur, nadat Rob Linders ons benaderde of wij interesse hadden om lid te worden en daarmee de kinderen in Kedonganan te helpen.

Wat is er nu mooier dan door een kleine beetje hulp en inzet van ons, de kinderen daar een betere toekomst te geven doordat zij naar school kunnen en daarmee een betere toekomst krijgen.

Ik hou me vooral bezig met de verkoop van de sieraden en kleding die door de mensen in Bali zelf zijn gemaakt.

Ik hoop dat de Stichting nog lang in staat zal zijn om, met de verkoop van sieraden en kleding, financiƫle ondersteuning aan de kinderen in Kedonganan te geven zodat zij daardoor naar school kunnen en voor zichzelf en anderen een betere toekomst kunnen opbouwen.

Theo Jongmans

Heb je vragen voor Theo, mail hem dan gerust.